2009. október 16., péntek

Női vérfarkas??


Soha nem gondolkodták még azon van-e vérfarkas nő??Pedig jó kérdés!!

Képeken mindig csak férfiakat láthatunk vérfarkassá változni.Miért??

Miért csak férfiak szenvedhetnel ettől a kórtól amikor a vérfarkassá válás lehetőségei között azt láthtajuk:,, van olyan aki már vérfarkasnak születik"!?Tehát egy vérfarkas nő szülte.

Ez a nézet azért lehet elhanyagolt mert úgygondoljuk ,hogy a vérfarkasok csak olyanokat tesznek magukhoz hasonlóvá akik elég erősek és ,,méltók" a feladatra.Miért ne válsztanának -e helyett erős és megfelelő nőstényt magukmellé ,hogy a kölykük az ő génjeiket örökölje(és átélhessék a párzás örömét).!? Ez lenne az észszerű!!!
Mégsem jut eszünkbe! Mert a vérfarkasok az erőt, brutalitást,agressziót és kegyetlenséget képviselik .Ezekről a jellemzőkről egy férfi jut eszünkbe nem egy gyenge, törődő, kedves nő.

Vannak filmek amelyek azonban farkasember lányokról szólnak ,az ő küzdelmüket taglalják a kórral szemben(pl.:Két testben,Elátkozottak,Vér és csokoládé)
Tehát nem tagadhatjuk ha vérfarkasok léteznek vérfarkasnők is vannak!!!!
Érvek: -A vérfarkasok is társas lények, csak egymás szavára válaszolnak,tehát bizonyára, nőstény társaságot is igényelnek.
-Filmek legendák,képek szólnak róluk( a démoni nőkről)
-Gyakran hallunk olyan storykat ,hogy a lány bele szeret a vérfarkasba és ,hogy teliholdkor ne eshessen baja a férfi a lányt is megharapja.

-Vérfarkasnak született gyermekek.

-Szerelmes vérfarkasok

1 megjegyzés:

  1. Ugyan melyik férfi vérfarkas ne szeretne magamellé egy erős és sexy nőstény vérfarkast.

    VálaszTörlés